Sponsors en vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

MELD U AAN! HET MUSEUM HEEFT DRINGEND VRIJWILLIGERS NODIG!


Het museum heeft geen personeelsleden. Er wordt niemand betaald. Alle medewerkers werken er op vrijwillige basis. Reiskosten kunnen helaas niet vergoed worden.

Het museum heeft regelmatig vrijwilligers nodig. De collega-vrijwilligers doen een dringend beroep op geïnteresseerden zich te melden.

Als u belangstelling heeft om vrijwilliger van het museum te worden, kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Stichting Flessenscheepjes Museum, op telefoonnummer 0651721499 of een e-mail zenden aan: info@flessenscheepjesmuseum.n.l of het museum bellen 0228-318583, dan wordt er contact met u opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Ook kunt u zich wenden tot de Vrijwilligerscentrale Westfriesland; ga naar www.vrijwilligerspunt.com en bekijk de vacatures.

Sponsors van het museum

Mede dankzij onderstaande sponsors is het museum opgericht of kan blijven voortbestaan:


SPONSORS BIJ OPRICHTING:

Royal Sluis, zij zorgden voor de vertaling van de Nederlandse folder in het Spaans, Frans, Engels en Duits.maakte de lay-out van de eerste folder

PolyConsult,  administratieve dienstverlening

M.P. Westendorp, een bedrag in contanten


SPONSORS NA OPRICHTING:

HCR Die Port van Cleve, bezoekers van het museum konden met hun entreebewijs een gratis tweede kopje koffie ontvangen.

Rabobank Westfriesland-Oost, zij berekenden gedurende een paar jaar geen rente over een geldlening


SPONSORS VOOR ONBEPAALDE TIJD:

PolyConsult, administratieve dienstverlening, bijhouden boekhouding, bijhouden bezoekersstatstieken, opmaken jaarcijfers, het maken van kopeën, lamineren van documenten, foto’s en andere vormen van dienstverlening

Stichting Marketing Enkhuizen (Visitenkhuizen.nl) in samenwerking met Webdesignwestriesland.nl ,heeft de realisatie van onze nieuwe website (anno 2023) volledig gesponsord.